Ter overname: maatschapsdeel van fysiotherapie praktijk in Alkmaar

  • Logo Daalmeer3
Grote versie
Sinds: 12 jun 2019 om 21.19 uur
Prijs: nader overeen te komen
Type: aangeboden
Website: http://www.fysiotherapiedaalmeer.nl

In een goed geoutilleerde fysiotherapiepraktijk in Alkmaar met ongeveer 7 fte’s en 9 collega’s komt per 01-01-2020 een maatschapsdeel vrij van een (sport)fysiotherapeut die met pensioen gaat. De maatschap heeft 4 maten (die 100 % of 80 % werkzaam zijn). De praktijk bevindt zich midden in een wijk in een gezondheidscentrum met een grote huisartsenpraktijk, apotheek en tandartspraktijk. Wij bieden momenteel verschillende verbijzonderingen aan, te weten: manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, handtherapie en oedeemtherapie.
De praktijk beslaat ongeveer 400 m2, heeft 10 behandelkamers en een grote oefenzaal. 3 Kamers zijn verhuurd aan andere (para)medische zorg aanbieders. Het patiëntenaanbod is gevarieerd, maar voornamelijk orthopedisch. Verder worden er ook een aantal medische fitness, COPD en oncologische fitnessgroepen aangeboden en is de praktijk aangesloten bij meerdere netwerken in de regio.
Het is mogelijk dat de kandidaat eerst voor een periode als werknemer in dienst komt en dat bij wederzijds welbevinden, na maximaal 1 jaar, toetreding tot de maatschap plaats vindt.
Neem contact op met maatschap@fysiotherapiedaalmeer.nl

Vergelijkbare Ledemaatjes