Kerstmis of Krokusvakantie skiën: familiehuis uit 1680 voor 12+ personen in de Zwitserse Alpen

  • doel1
  • doel2
  • doel3
  • doel4
  • doel5
  • doel6
  • doel7
  • doel8
  • doel9
Grote versie
Sinds: 12 sep 2021 om 23.44 uur
Prijs: € 4.400,00
Type: aangeboden
Website: http://www.vakantiehuiswaltensburg.com

Met zorg en liefde gerestaureerd Steinhaus uit de 17de eeuw, met intacte houten interieurs, werkende speksteenkachels, origineel dubbel trappenhuis. Geen overdadige luxe, wél alle comfort. Meer dan 300 m² leefruimte vol sfeer en geschiedenis. In niet-toeristisch boerendorp Waltensburg op 1.050 m in de prachtige Surselva, Graubünden.

Ruim bemeten vakantiehuis met karakter voor alle seizoenen. Eigen skigebied in de winter (1.100-2.400 m) met meer dan 50 km fraaie pistes voor jong en niet zo jong, op 2 minuten rijden. Onder Zwitsers bekend als kindvriendelijk gebied, maar ook uitdagend en gevarieerd. Zelden wachtrijen voor de liften. Brede pistes, ideaal voor carving en snowboarden. Worden ook ingezet voor officiële skiwedstrijden (slalom, RS, Super G). Goede skischool. Ook mooie slee- en sneeuwwandelroutes.

Stube/woonkamer van 55 m² met open keuken, grote eettafel, en balkon van 22 m² op het zuiden met weids uitzicht over het dal van de Vorderrhein naar de bergen tussen Chur en Andermatt. Badkamers met douche en wc op elke woonverdieping, 1x met ook ligbad, 1x douche met infrarood. Zeven slaapkamers met goede bedden, en veel extra ruimte. Appartement met 2 slaapkamers, Stube, bibliotheek en badkamer op de begane grond. Volledig geoutilleerde keuken met heteluchtoven, magnetron, BORA-inductie, grote ijskast, Nespresso, afwasmachine enz.

Het huis is verbouwd en ingericht met het oog op vakanties met drie generaties en veel (klein-)kinderen (12+ bedden, kinderbedden, box). Tuin rondom, 2 terrassen op de zon, achtertuin aan idyllische bergbeek. Prachtige wandel- en fiets/mountainbike-routes vlakbij: in lente, zomer en herfst. Kleine VOLG-supermarkt in het dorp, grote Coöp, Aldi, Lidl, Migros op 10 minuten rijden in Ilanz. Chur 35 minuten. Laax/Flims 20 minuten.
De Surselva staat bekend om zijn natuurschoon. Heerlijk klimaat voor actieve vakanties.
Huurprijs winter vanaf € 4.400,- per week.
Contact: latschugalatawaltensburg@gmail.com; website: www.vakantiehuiswaltensburg.com, zie ook: www.Surselva.info 

Vergelijkbare Ledemaatjes