Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat zijn ledemaatjes?
Ledemaatjes zijn advertenties van leden en voor leden van VvAA, die worden gepubliceerd op Ledemaatjes.nl en in Arts en Auto Magazine.

 Wie kunnen er allemaal ledemaatjes plaatsen?
Het plaatsen van Ledemaatjes is voorbehouden aan leden van VvAA (en hun gezinsleden). Om een Ledemaatje te kunnen plaatsen moet eerst een account aangemaakt worden, waarbij het lidmaatschap van VvAA wordt gecontroleerd aan de hand van lidmaatschapsnummer en postcode van het lid.

 Ik ben geen lid, en wil toch een advertentie in Arts en Auto plaatsen. Is dat mogelijk?
Ja, dat kan. De advertentie komt dan niet in de rubriek Ledemaatjes te staan, maar op een van de andere advertentiepagina’s in het blad. Voor meer informatie over plaatsingsmogelijkheden en tarieven kunt u contact opnemen met  Dock35 Media, telefoon +31 (0)314-355840, klaasjan@dock35media.nl 

Accountbeheer

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, hoe kan ik nu inloggen?
Wanneer u uw wachtwoord kwijt bent, kunt u in het inlogsscherm klikken op Wachtwoord vergeten?. Daar kunt u het mailadres invullen waarmee u ook inlogt, waarna u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. 

Ik wil mijn wachtwoord wijzigen, hoe doe ik dat?
Log in met uw mailadres en huidige wachtwoord. Ga naar de pagina Mijn Ledemaatjes en klik daar onder het kopje Mijn gegevens op wijzig wachtwoord, vul uw oude en nieuwe wachtwoord in en klik op Wachtwoord veranderen.

Ik wil mijn gegevens wijzigen, hoe doe ik dat?
Log in op Ledemaatjes.nl en ga naar de pagina Mijn Ledemaatjes. Klik hier onder het kopje Mijn gegevens op wijzig persoonlijke gegevens van wachtwoord, en pas hier uw naam, telefoonnummer of e-mailadres aan. LET OP: met het aanpassen van uw e-mailadres wijzigt u ook uw inlognaam.