Profiteer snel van de pensionadaregeling in deze klassieke villa

  https://www.realestate-curacao.com/nl/woningen/koopwoningen/hs1654/blue-bay-bt-57-luxe-villa-op-toplocatie-met-zwembad-en-zeezicht.html

* 7.00 m2 woonoppervlakte * 1.556 m2 eigen grond
* 5 slaapkamers, 5 badkamers
De villa die wij aanbieden op kavel BT 57 is een unieke villa. De villa is gebouwd met hoge kwaliteit materialen, zoals natuursteen en hardhout. Voor het huis vindt u een oprijlaan met twee elektronische toegangshekken, zodat u nooit uw auto hoeft te draaien. Ook kunt u uw auto parkeren onder de ruime carport waarachter zich de afgesloten laundryroom bevindt. 
Bij binnenkomst van de woning door de extra hoge toegangsdeuren zal uw mond van verbazing openvallen, niet alleen ziet u direct het prachtige uitzicht over de baai en de golfbaan, maar u komt binnen in een ruime hoge hal en u ziet direct de grandeur van deze villa. 
Links in de hoek bevindt zich de zeer ruime keuken met schiereiland, geheel uitgevoerd in hout met granieten blad. Ook een dubbeldeurs Amerikaanse koelkast ontbreekt hier niet. De woonkamer heeft grote glazen puien waardoor u het geweldige uitzicht ook van binnen kunt ervaren. Het eetgedeelte grenst aan de porch die u middels de schuifpui geheel bij de woning kunt betrekken. Maar u kunt dus ook heel gemakkelijk alles dicht houden en de geinstalleerde airco’s gebruiken, om een aangenaam gekoelde leefomgeving te creeren. Op deze verdieping bevindt zich nog een afsluitbare tv-room. Ook hier is een airco aanwezig. De gezellige porch geeft een geweldig uitzicht op de zee, het strand en de golfbaan. Ook ziet u vanaf hier uw eigen infinity zwembad. De imposante trap naar boven brengt u naar de eerste verdieping waar zich de mastersuite en de twee andere ruime slaapkamers bevinden. 
De mastersuite bestaat uit een ruime slaapkamer met achter in een luxe badkamer met een ligbad een inloopdouche en een afgesloten wc. Achterin bevindt zich de ruime walk in closet. Ook vanuit de mastersuite kunt u genieten van het prachtige uitzicht. De beide andere ruime slaapkamers hebben ook hun eigen badkamer. 
Via de zijkant van de villa bereikt u het zwembad en loungegedeelte. Op deze verdieping bevinden zich ook de twee gastenverblijven. Beide uitgevoerd in dezelfde hoge kwaliteit. Een gastenverblijf betaat uit een woonkamer, slaapkamer en badkamer en het tweede gastenverblijf bestaat uit een ruime studio met eigen badkamer.
De tropische tuin is aangesloten op een dripsysteem voor automatische bewatering. Het huis is aangesloten op een alarmsysteem. Dit luxe huis is van alle gemakken voorzien, ligt op een prachtige locatie en is uniek in zijn soort.

Vergelijkbare Ledemaatjes