Te Koop: Vrijstaande loftwoning nabij Breda/Tilburg

  • IMG 2847
  • IMG 2841
  • IMG 2849
  • IMG 2848
  • IMG 2842
  • IMG 2845
  • IMG 2846
  • IMG 2850
  • IMG 2852
Grote versie
Sinds: 16 mei 2019 om 08.17 uur
Prijs: € 625.000,00
Type: aangeboden
Website: https://www.funda.nl/koop/ulicoten/huis-86389351-heikantsestraat-5/

Deze recent gerealiseerde loftwoning georiënteerd op het zuiden met .2555 mgrond kan binnenkort van u zijn! De woning is recent onder architectuur ontworpen en gebouwd in eigen beheer om er zelf te gaan wonen. Echter vanwege werk elders hebben we besloten ons huis te verkopen.
Het huis ligt op een uitstekende locatie ten opzichte van Breda en Tilburg. De achterzijde van het huis grenst direct aan een zandpad wat aangeduid is als wandel- en ruiterpad. Dit zandpad leidt u naar het nabijgelegen natuurgebied wat onderdeel uitmaakt van de ecologische hoofdstructuur. Er is ook een aansluiting met het wandelknooppuntennetwerk van België. U kunt hier met gemak een paar uur wandelen zonder andere mensen tegen te komen. 
Met oog op het energieakkoord is deze woning alvast klaar voor de toekomst. Door de gebruikte materialen heeft deze woning een zeer hoge isolatiewaarde. Dat is direct merkbaar aan de energierekening (energielabel A). Het huis is voorzien van een grondgebonden warmtepomp en LED verlichtingsplan. De voorbereidingen om zonnepanelen te plaatsen zijn getroffen en ook een aansluiting voor een laadpaal voor de auto is voorzien. Er ligt een vergunning voor het plaatsen van een bijgebouw in dezelfde stijl als de woning. De fundering met leidingwerk voor een gastenverblijf ligt al klaar. Dit geeft u de kans om naar eigen inzicht een bijgebouw te creëren. Een eenvoudige schuur kan een optie zijn, maar gezien de isolatiewaarde van de fundering behoort een gastenverblijf ook tot de mogelijkheden. 
Het is een heerlijke woning waar je de zon ziet opkomen en ondergaan door de enorme raampartijen. Het binnenklimaat is uiterst comfortabel door de toepassing van hout, stro en leem. Een eigenschap daarvan is dat leem vocht opneemt en afstaat (ademen) met als resultaat een constante luchtvochtigheid in de woning. De afwerking is modern en strak. Doordat wij een interieurontwerpster hebben betrokken tijdens de realisatiefase hebben we ook een warme sfeer kunnen creëren.  

Voor een volledige omschrijving van de eigenschappen van de woning zie Funda: Heikantsestraat 5, Ulicoten.

Vergelijkbare Ledemaatjes