TER OVERNAME: APOTHEEKHOUDENDE HUISARTSENPRAKTIJK IN BIERVLIET

  • Huisartsenpraktijk Duysens2
  • Huisartsenpraktijk Duysens1
Grote versie
Sinds: 10 nov 2023 om 15.45 uur
Prijs: nader overeen te komen
Type: aangeboden
Website: https://huisartsduysens.huisarts-plus.nl/

In verband met pensionering, zoeken wij (huisartsenechtpaar) een of twee huisartsen aan wie wij onze goedlopende apotheekhoudende dorpspraktijk en 1.800 patiënten met een gerust hart kunnen overdragen. 

Goede zorg en bedrijfsvoering
Met behulp van onze drie parttime werkende assistenten hebben wij altijd voldoende tijd en aandacht voor onze patiënten. Naast de service zorgt de apotheek voor extra inkomsten. Momenteel is een regionaal samenwerkingsverband in gevorderde fase. Als praktijkopvolger kunt u hierin deelnemen.

Ontspannen wonen en werken
De respectvolle relatie met de patiënten maken het uitoefenen van het huisartsenvak zeer aangenaam. Biervliet is een rustig, gemêleerd dorp in Zeeland, vlakbij het strand, Brugge, Gent en Antwerpen. Het is hier ruim en aantrekkelijk wonen, rustig wandelen en fietsen over veilige fietspaden en de huizenprijzen zijn laag.

Overdracht: verschillende opties/mogelijkheden
Wij zoeken opvolging vanaf 1 januari 2025 of eerder. Ter overdracht bieden wij het gebouw, (huis en praktijkruimte), de praktijk (patiënten) en de apotheek aan. Wij staan open voor verschillende opties. Ook een overdrachts/inwerkperiode is bespreekbaar.

Interesse?
Wilt u meer weten, bespreken hoe een ideale overname er voor u uitziet of de praktijk bekijken? Mijn vrouw en ik maken graag kennis met u! U bereikt mij via 06 52646915 en mduysens@xs4all.nl.

Vergelijkbare Ledemaatjes